Site Overlay

Candela – Nordlys szőrtelenítés

Nordlys – A lézeres szőrtelenítő gép

nordlys lézeres szőrtelenítő gépKielégíti az esztétikai és bőrgyógyászati eljárások iránti növekvő keresletet egyetlen egy technológiával. A Nordlys technológia magába foglalja a bőrgyógyászati és esztétikai kezeléseket, amelyeket több, mint húsz éve fejlesztettek ki, hogy a legmagasabb szinten szolgálja ki az igényeket.

Ez az IPL technológiával felszerelt gép, a lézeres szőrtelenítő gépekhez képest növeli a hatékonyságot, eredményeket és az elégedettséget. A végleges szőrtelenítés egy új dimenziója!

Végleges szőrtelenítő gép ár

A Nordlys rendszer 3 alapvető technológiát tartalmaz egy platformon keresztül. IPL (Intense Pulsed Light) és 2 lézertechnológia, Frax 1550 és Nd:Yag. Ez a többplatformos rendszer lehetőséget teremt a problémák széles körének kezelésére.

A Nordlys körülbelül 6 önálló eszköznek felel meg egyetlen könnyen használható lézereszközben. Ez a lenyűgöző lézerválaszték azt jelenti, hogy lehetősége van vállalkozása növekedésére, és kiváló befektetési megtérülést kínál alacsony üzemeltetési költségek mellett.

A berendezés akár 6-18 hónap alatt is megtérülhet.

IPL szőrtelenítés

Az egyik legjobb IPL rendszernek tekintik a piacon. Kettős szűrője és szub-ezredmásodperces impulzustartományának köszönhetően. Mindezzel a felhasználó kivételes eredményeket érhet el az IPL bekapcsolásával.

A készülék nagyon csendes működésű, nyugodt környezetet biztosít mind a kezelő, mind a kezelt személy számára

 

 

Biztonságos, Wi-Fi-kompatibilis távoli segítségnyújtás

 

 

Az állítható kar könnyen mozgatja a képernyőt és a tálcát a kívánt pozícióba

 

 

Egyszerű kezelhetőség, nagyszerű eredmények

nordlys lézeres szőrtelenítés

A berendezés nagyon könnyen kezelhető, a Nordlys lézer „alkalmazási módokkal” van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a felhasználó lehet kezdő vagy tapasztalt, de még mindig a legjobbat kapja a rendszerhez.

A Nordlys rendszer klinikai intelligenciáját úgy tervezték, hogy elősegítse a gyors tanulási görbét. 3 felhasználói szinthez érhető el: Irányított, Szakértői és opcionális impulzusmeghatározási mód.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kezeléseket teljesen személyre szabják, ahogy egyre ügyesebbek lesznek.

Az állítható kar könnyedén a kívánt pozícióba mozgatja a képernyőt és a tálcát, az applikátorok rugalmas kábelekkel rendelkeznek, hogy csökkentsék az ismétlődő megerőltetéses sérülések kockázatát.

A készülék nagyon csendesen működik, nyugodt környezetet biztosítva a páciens kényelméért

Scroll Up