Site Overlay

Rólunk

A Tangra Medical exkluzív forgalmazója a Candela berendezéseknek Magyarországon. Innovatív, csúcstechnológiájú, orvosesztétikai eszközöket biztosítunk cége számára, amelyekkel emberek ezreinek életét változtathatja meg.
A Candela megbízhatósága és eredményessége fényt visz az Ön és páciensei életébe is.

Magasan képzett szakembereinkkel üzletfejlesztési konzultációt, teljeskörű klinikai tréninget, szervíz hátteret és marketing támogatást nyújtunk Önnek is!

Elkötelezettek vagyunk a tudományos alapú innováció iránt. A következetes eredmények a páciensek körében és az orvosokkal kiépített megbízható partnerkapcsolat hozzájárul ahhoz, hogy a Tangra Medical a Candela csúcstechnológiájú orvosesztétikai berendezéseinek vezető disztribútora lehessen Magyarországon. A gyártó széleskörű megoldást nyújt színes termékportfóliójával helyi és nemzetközileg elismert vállalatok számára egyaránt.

ÜZLETFEJLESZTÉS TANÁCSADÁS

ÜZLETFEJLESZTÉS TANÁCSADÁS

Szakmai tanácsadással támogatjuk meglévő és új vállalkozásának üzletfejlesztésében. Segítjünk vállalkozása folyamatos fejlődését és növekedését annak érdekében, hogy mielőbbi veresenyelőnyre tegyen szert.

MARKETING TÁMOGATÁS

MARKETING TÁMOGATÁS

Marketing stratégiát dolgozunk ki a frissen beszerzett berendezések promótálására. Marketing anyagokkal segítjük partnereinket, közreműködünk a marketingkommunikáció kialakításában, és folyamatos támogatásunkkal elérjük, hogy miharabb megtérüljön befektetése.

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁS

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁS

Szervíz támogatásunkkal is biztos hátteret nyújtunk Önnek.
Helyszíni diagnosztika,alkatrészcsere,súlyos meghibásodás esetén
cserekészülék biztosítása.

KEZELŐI OKTATÁS

KLINIKAI KÉPZÉS

Képzéseink elméleti illetve gyakorlati részből állnak, ami magában foglalja a berendezéseken való gyakorlást, a kezelési folyamat teljeskörű elsajátítását. Minden képzésünk vizsgával végződik, melyről tanusítványt állítunk ki a sikeresen teljesítő kezelőnek/kozmetikusnak.

Scroll Up