Site Overlay

Rádiófrekvenciás eszközök és előnyeik

A rádiófrekvenciás eszközök az elmúlt évek egyik újítása voltak. A világ legjobb esztétikai központjai ilyen eszközökkel javítják a bőr és a test megjelenését. Előnyben részesíti a legtöbb európai és amerikai fogyasztó. A következő sorokban többet tájékoztatunk erről a típusú technológiáról, annak működéséről más technológiákkal kombinálva és mi az előnye.


Mi a rádiófrekvencia és mi jellemző rá?


A rádiófrekvencia (RF) az elektromos rezgések által leadott energia. A rádiófrekvenciás energia a kezelési területen lerakódott hővé alakul. A Candela esetében a rádiófrekvenciát önmagában vagy optikai vagy infravörös energiával kombinálva használják a szövet különböző indikációinak kezelésére.

A rádiófrekvencia nem függ a kromofórtól. Ez azt jelenti, hogy minden bőrtípusra alkalmazható, mivel a melanin nem szívja fel. A bipoláris rádiófrekvenciát a Candela technológiai óriás berendezésében használják. A rádiófrekvenciás energia két elektróda között áramlik, és az ezen elektródák közötti térre korlátozódik. Ez lehetővé teszi az egyenletes és egyenletes energiaellátást, ami a kezelt terület szabályozott felmelegedéséhez vezet.


Mely eszközök rádiófrekvenciásak, és mire használják őket?


Az amerikai Candela berendezésgyártó portfóliójában több rádiófrekvenciás eszköz található. A Candela VelaShape® III készülék rádiófrekvenciát használ a cellulit eltávolítására, a test bőrének feszesebbé tételére és a bőr alatti zsír csökkentésére. A készülék 4 technológia szabadalmaztatott szinergiája: bipoláris rádiófrekvencia (az eddigi legerősebb – 150 W), IR (infravörös fény), pulzáló vákuum és masszázsgörgők. A technológia nélkülözhetetlen asszisztens minden olyan terapeutának, aki testformálási és zsírcsökkentési eljárásokkal foglalkozik. A VelaShape III bizonyítottan a leghatékonyabb eszköz a narancsbőr és a bőr alatti zsírlerakódások ellen. A készülék mélyen felmelegíti a bőrt, ezáltal előidézve az új kollagén szintézisét.


A Profound készülékben a rádiófrekvencia pontosan a mély szövetbe kerül, szabályozva a hőmérsékletet a ráncok és a cellulitisz megjelenésének javítása érdekében. A Profound készülék az első olyan rádiófrekvenciás eszköz a világon, amely klinikailag bizonyítottan stimulálja a bőr 3 létfontosságú elemének előállítását: elasztin, kollagén és hialuronsav. A készüléknek két tippje van (applikátor), amelyeknek különböző vastagságú és sűrűségű tűi vannak. Ezek a tűk behatolnak a bőr mély rétegeibe, a szöveteket körülbelül 70 Celsius fokig melegítik. Ez serkenti az új kollagén és elasztin termelését a bőrben. A legtöbb kozmetikai eljárásokat kínáló bőrgyógyász számára az arcbőr térfogatának visszaszerzése az egyik legnagyobb kihívás az öregedő bőr számára. A Profound készülék lehetővé teszi a bőrgyógyászok számára, hogy ideális mennyiséget érjenek el a test 3 létfontosságú elemének természetes reprodukciójának köszönhetően.


Scroll Up