Site Overlay

Egy ismert és sikeres nőgyógyász a CO2REIntimáról

A pácienseim nagyon jól értékelik. Rendkívül elégedettek a CO2REIntima lézerrel végzett eljárással. Hatékonynak tartják, mert már az első kezelés után látják az eredményt. A páciensek eleinte hajlamosak szkepticizmussal és félelemmel közelíteni a kezelsek felé, mert tartanak attól, hogy fájdalmas lesz, de az első kezelés után szívesen folytatják a második és a harmadik kezelést is.


Dr. A. Már több mint egy éve kínál hüvelyfiatalítást CO2REIntimával az Ön klinikáján. Hogyan értékelik a kezelést páciensei?


A pácienseim nagyon jól értékelik. Rendkívül elégedettek a CO2REIntima lézerrel végzett eljárással. Hatékonynak tartják, mert már az első kezelés után látják az eredményt. A páciensek eleinte hajlamosak szkepticizmussal és félelemmel közelíteni a kezelsek felé, mert tartanak attól, hogy fájdalmas lesz, de az első kezelés után szívesen folytatják a második és a harmadik kezelést is.


Hány eljárásra van szükség a legjobb eredmény eléréséhez?


3 eljárás szükséges az optimális eredmény eléréséhez, mindegyiket egy hónap után végezzük el. Az eljárások között minimum 3 hétnek kell eltelnie azon nők esetében is, akikek már nincs ciklusuk, vagy méheltávolításon estek át korábban.


Mely nők problémáit kezeli leggyakrabban a CO2RE Intima lézerrel?


A betegeket, akiket én kezeltem, négy csoportra oszthatom. Az első csoport olyan nőkből áll, akiknek nincs panaszuk, és csak megelőzés célból vetik alá magukat ezeknek az eljárásoknak. Olvastak, vagy informálódtak erről az eljárásról, és tudják, hogy jól meghatározott megelőző hatása van és úgy döntenek, hogy panasz nélkül is alávetik magukat a kezelésnek.
A második csoportba azok a nők tartoznak, akiknek enyhe szexuális rendellenességeik vannak és nincsenek megelégedve a szexuális életükkel. Szervezetük nagyon jól reagál a kezelésekre.
A betegek harmadik csoportjába tartoznak a szülés után felmerült problémákkal rendelkező nők, akik enyhe inkontinenciában szenvednek. Ők is kifejezetten gyorsan gyógyulnak.
A betegek negyedik csoportjába tartoznak a menopauzában és menopauza környékén lévő nők, illetve a nemi szervek eltávolítása után, pontosabban méh és a petefészek eltávolítás után lévő nők, amelyek atrofiás változásokkal járnak a hüvelyben. Pontosan a hüvely atrófiája – viszketés és szárazság – miatt keresnek segítséget. Ezekben az esetekben is jelentős javulás tapasztalható .


Hány páciens esett át ezen az eljáráson az elmúlt egy évben?


Összesen mintegy 80 beteget kezeltem, és sajnos még midig kevés számmal jönnek hozzám azok a páciensek, akik megelőzés céljából vetik alá magukat a kezelésnek. Az ilyen típusú eljárásokról még mindig sokat kell beszélni annak érdekében, hogy keresetté váljanak és pontosan a megelőzés céljából végezzék őket. A megelőzés nagyon fontos, és minél nagyobb figyelmet fordítanak rá, annál több probléma kerülhető el a jövőben.


Milyen véleményeket osztanak meg a páciensek az eljárás alatti érzéseikről?


Az eljárás magában foglalja a külső és belső nemi szervek kezelését. A belső nemi szervek kezelése abszolút kellemetlenségtől mentes lehet. Ez a kezelés fájdalommentes, mellékhatások nélkül elvégezhető. A páciensek rendkívül jól tolerálják. A külső rész – a szeméremtest CO2REIntimával történő kezelésénél enyhe fájdalom jelentkezhet, vagy egy minimális kényelmetlenség érzéssel járhat. A belső nemi szervek kezelése hasonló egy általános nőgyászati vizsgálathoz.


Mely esetekben tapasztalja a legjobb eredményeket?


Határozottan azokban az esetekben , ahol vannak már meglévő tünetek. Szárazság és viszketés esetén jelentősen javul a hüvelyi érzés. Rendkívül jó hatással van a szexuális élmény javítására is. A lézernek kiemelt helye van a megelőzésben és fizioterápiás módszer alkalmazásában.


Miért döntött úgy, hogy a CO2REItima hüvelyfiatalító lézerrel fog dolgozni? 


Tekintve ,hogy más hasonló eszközök is vannak a piacon. A legjobb berendezést kerestem a piacon és szerettem volna csúcstechnológiával rendelkezni ezen a területen. Tehát a CO2REIntima mellett döntöttem. A készülékkel nagyon könnyű dolgozni. A szoftver nagyon intuitív. Fontos számomra, hogy biztonságosan működjön mind az orvos, mind a beteg számára.


Scroll Up